MusikGeniet

 MusikGeniet

Musikquiz och brädspel

skapat av Oscar Freyre


MusikGeniet är ett musikquiz-brädspel där man använder sina musikkunskaper och sitt strategiska sinne för att slå sina motståndare.

Det är ett roligt sällskapspel för alla åldrar och man behöver inte vara musikexpert för att vinna. Det viktiga är att ha roligt tillsammans och minnas sina favoritlåtar! Jag rekommenderar upp till 8 spelare eller 4 grupper i varje spelomgång. 


I MusikGeniet streamas musiken exempelvis från musikstreamingtjänster på nätet via din smartphone eller dator men man kan också använda cd-spelare eller grammofon. Dock behöver man även faktaunderlag från exempelvis Wikipedia.  

På Spotify finns det musiklistor för varje kategori på spelbrädan. Gå in på Spotify-sök upp profilen Oscar Freyre- och på vänster spalt hittar du listorna som börjar på MusikGeniet- följt av kategori. Har du premium kan du lägga till låtar! Så här ser spellistloggan ut på Spotify: 


...följt av kategori längs ned på bilden


Reglerna hittar ni i spelkartongen med spelet ni köpt men här lägger jag även ut alternativa spelregler.

Spelkvällar kan anordnas på "Utgångspunkten", en lokal med fönster mot gatan på Svartmangatan 21 i Gamla stan (Stockholm). Under dessa kvällar arrangerar jag spelomgångar och säljer ett komplett spel för 350:-  Ni kan även beställa spel direkt av mig. Beställningar sker via mejl på: oscar.freyre@yahoo.se
Så här ser spelkartongen ut. Detta är nr 3 av 10
350:- komplett spel!


Vill ni testa spelet, antingen hemma hos er eller i lokal så mejla mig på: oscar.freyre@yahoo.se så ordnar vi nått ihop! Jag har en prototyp som jag låter testspela med. Ni som har spelat MusikGeniet får gärna kommentera vad ni tyckte om spelet i kommentarsfältet här nedan. Väl mött! 

Vinnarna i den femte spelomgången 23-02-17 på Utgångspunkten i Gamla stan:
Per Vrethem och Mikael Ortman


Sjätte spelomgången på Gärdet 27 feb -23. 
Vinnarna blev Lasse Andersson (längst till vänster i bild) och Björn Broheim (längs till höger)


Spelomgång nr 7 17 mars 2023 med Tjejgänget på Kaffegillet
 i Gamla stan

Vinnarna av Spelomgång nr 7: Britt Marie, Päivi och Yvonne
  
Copyright
Oscar Freyre


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar