Bildbok om min konst

 Bildbok om mitt

konstnärskap och produktion

"Introducing Oscar Freyre"


Sommaren 2021 samarbetade jag med ett tryckeri om en bildbok som representerar stora delar av mitt konstnärskap och annan produktion. Bildboken heter "Introducing Oscar Freyre" och är i A4-format, 28 sidor tjockt med ett 80-tal färgbilder. Boken är indelad i perioder som karaktäriserar de olika faserna jag gått igenom under mitt 30 år långa konstnärskarriär. Här finns även information om mina utställningar, romaner och andra produktioner samt projekt som jag har deltagit i genom åren.


Introducing Oscar Freyre kommer finnas på mina kommande utställningar och platser där min konst visas upp som ett informativt läsexemplar. 

Den kan även skickas till gallerister, konstföreningar eller företag som är intresserade att beställa konst av mig. Vill ni köpa/beställa boken av mig kostar det 375 Skr inkl porto inom Sverige.


Mittsidan i Introducing Oscar FreyreBaksidan med kontaktinfo och senaste målningenHär är bildboken väl utplacerad i café Bonne Femme Midsommarkransen där jag just nu har en samlingsutställning. 


Vill ni komma i kontakt med mig angående denna bok så mejla mig gärna på: oscar.freyre@yahoo.se Inga kommentarer:

Skicka en kommentar